Spring naar content

REFERENTIES

Onze klanten en partners over BRIGHT ip lawyers

“BRIGHT is voor ons een betrouwbare steun als het gaat om bescherming van onze ontwerpen. De dames zijn praktisch, accuraat, sensitief, zakelijk, betrokken, vasthoudend en inlevend. Zo hebben ze al meerdere (inter)nationale procedures met positief resultaat voor ons vertegenwoordigd. Kortom, een juridische zorg minder dat is pas BRIGHT.”

- Harkon Klevering

Founder & CEO &Klevering
"De mensen van BRIGHT zijn duidelijk en eerlijk. Zij stellen de zaken niet rooskleuriger voor dan ze zijn. Ze zijn expert binnen hun vakgebied en pragmatisch waardoor je snel weet waar je aan toe bent."

- Kicky Reef

Hoofd juridische zaken
"BRIGHT heeft een uitstekende know how van merken- en auteursrechten en geeft helder en duidelijk advies."

- Ruud Elshout

Directeur Edel Fashion/La Strada
“Wij werken al jaren naar tevredenheid met BRIGHT. Ze zijn eerlijk in hun advies, sterk qua strategie, gedreven, scherp en succesvol in rechtszaken. We hebben onlangs nog een grensoverschrijdende zaak succesvol met hen kunnen afronden.”

- Arie Vonk

Verantwoordelijk voor juridische zaken CASA
“De advocaten van BRIGHT zijn stuk voor stuk toppers in hun vak. Van ingewikkelde kwesties weten ze heldere analyses te maken en die analyses vervolgens om te zetten in een pragmatische aanpak. Kortom, het zijn echt hands-on advocaten, die ook nog eens prettig zijn in de omgang. Daarom werkt BASE Advocaten graag samen met BRIGHT.”

- Ruben van Eijck

Partner, advocaat bij BASE Advocaten
“I have worked with BRIGHT in a number of transnational cases. I could always rely on the precise evaluations of the legal questions. At the same time BRIGHT could find practical solutions for the benefit of the clients. I am certain that I will rely on the advice of BRIGHT also in future cases.”

- Dirk Jestaedt

Lawyer and partner Krieger Mes & Graf v. der Groeben in Germany
“Bij BRIGHT zijn ze heel goed in hun vakgebied. Een ware opluchting voor een relatie zoals ons. Zij verdiepen zich heel goed in de materie en stellen een erg duidelijk plan met je op. Ze draaien er niet omheen en zijn “to the point”. Erg vriendelijke, prettige en snelle communicatie. Ze gaan absoluut voor het allerbeste resultaat! Kortom: BRIGHT is bij uitstek het beste kantoor met een geweldig team voor je probleemstuk in onze branche!”

- Marc Poldermans en Joyce Scheres

Founder en designer POLDR en Commercial Manager POLDR
“BRIGHT ip lawyers, en dan in ons geval speciaal Nanda, is voor ons een soort full service bureau nieuwe stijl: wij kunnen met alle vragen terecht en als het niet de specifieke competentie is van BRIGHT, zijn er gelieerde bureau’s die advies van hetzelfde hoge niveau geven als we van BRIGHT gewend zijn. Daarnaast zijn ze ook prettig in de omgang en daar houden we van bij Prénatal: humaan en professioneel.”

- Rob van den Noort

CEO Prénatal
“Wat wij prettig vinden aan BRIGHT is de eerlijkheid, duidelijkheid en praktische inslag. Ze zijn specialisten op hun vakgebied en zeggen ook waar het op staat.”

- JacobJan van Duijvenvoorde

CFO Restaurant Company Europe
“Samenwerken met BRIGHT betekent korte lijnen en adequate opvolging in het dossier. Het is prettig om ook ongevraagd op de hoogte te worden gehouden van de voortgang in het proces in alle hectiek van de dag. De uitstekende analyse van juridische vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom geeft vertrouwen”.

- Guido van Liefland

Director for Investments van REWIN
“Het persoonlijk contact en de bereikbaarheid is heel erg goed. Ik heb het mobiele nummer en hierdoor ben ik met een kort belletje of een appje weer snel bijgepraat.”

- Diederick Schnitger

Commercieel Directeur Loods 5
“De juridische hulp door BRIGHT helpt om structuur aan te brengen en om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. De toegevoegde waarde is dat daardoor “first things first” letterlijk in praktijk wordt gebracht. Ze houden ons scherp.”

- Jan Visser

Manager Team Informatie bij Gemeente Altena
“BRIGHT maakt zich heel snel alle materie eigen en is altijd 'on the ball'. Ook strategisch gezien en qua timing is BRIGHT super sterk. Ik zou BRIGHT zeker aanbevelen!”

- Peggy van Neer

Founder en creative director SNURK
“We werken graag met BRIGHT samen. Ze geven ons eerlijk advies, ze zijn vertrouwd met onze business, schakelen snel, komen afspraken na en weten waarover ze praten, ze hebben alle kennis in huis. Daarnaast is er ook persoonlijk een goede klik, ook dat vinden we belangrijk.”
“Bij BRIGHT zijn ze goed in staat om complexe materie duidelijk en helder over te brengen. Zonder ingewikkeld vakjargon. Hierdoor blijft de klant zelf ook écht betrokken. Daarnaast komen ze beloftes na en leveren ze snel.”

- Alexander den Boer

Directeur Van Oers
“Bij BRIGHT gaat het écht om wat goed is voor mijn bedrijf. Ik word doorverwezen naar specialisten van een ander kantoor wanneer ze vinden dat zijzelf niet de beste oplossing kunnen bieden. Dat vind ik een groot surplus en erg bijzonder!”

- Willy Smeets

Algemeen directeur SOMT University of Physiotherapy
“Persoonlijk, betrokken en snel met een deskundig advies over complexe vraagstukken; dat is hoe BRIGHT ons helpt.”

- Maikel Elst

C.E.O. M.I.P. Tanks & Silos
“Bij BRIGHT denken ze als een ondernemer. Ik geef het werk graag aan hen uit handen. Niet alleen omdat ze echt heel veel van het merkenrecht weten, maar ook omdat ze praktisch en snel zijn en ze denken mee in kosten. Ze staan altijd direct voor ons klaar.”

- Patrick Hoefsmit

Oprichter en eigenaar van Merk-Echt
“Efficiënt en constructief, waar je trots op bent moet je beschermen en daar helpt BRIGHT ons goed bij. Een enthousiast kundig team met een realistische inschatting. Ze staan altijd voor je klaar.”

- Bouk Hoijtink

Founder CRAZE
“Als je belangrijke zaken hebt op het gebied van Merkenrecht, dan is BRIGHT het enige juiste adres. Aangezien we heel veel merken ontwikkelen, is een goede partner essentieel. Je merkt het verschil met andere spelers direct. BRIGHT heeft ongelofelijk veel kennis en ervaring. Ze zijn snel en heel erg toegewijd en gaan vaak net een stapje verder, waardoor wij als SuperRebel al heel lang en graag met BRIGHT samenwerken en relaties doorverwijzen. Met hun mentaliteit kom je altijd als winnaar uit de strijd.”

- Lodewijk Varossieau

Founder & CEO SuperRebel Group