Spring naar content

Anne de Laat

Anne heeft de master Law and Technology en de master Rechtsgeleerdheid gevolgd aan Tilburg University en studeerde een half jaar in het mooie Madrid. Haar passie en ambitie liggen bij het oplossen van complexe juridische vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom, waaronder het merken-, modellen- en auteursrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met privacy- en ICT-kwesties en het beoordelen en opstellen van commerciële contracten.

Kwaliteiten

Ze zoekt juridische zaken graag tot de bodem uit en gaat dus heel grondig te werk. Anne wordt enthousiast van het omzetten van ingewikkelde juridische materie in een voor de klant duidelijk en begrijpelijk verhaal, waardoor deze begrijpt wat er precies speelt en waarom bepaalde keuzes (moeten) worden genomen. Heldere en duidelijke communicatie dus!

Nevenactiviteiten

Naast haar werkzaamheden bij BRIGHT is Anne onder andere voorzitter van de Jonge Balie Zeeland-West-Brabant en bestuurslid van Stichting Lawcity.

Vrije tijd

Dankzij haar studie in Spanje waardeert Anne het Spaanse leven enorm en in haar vrije tijd houdt zij haar kennis over de Spaanse taal en cultuur op peil. Daarnaast is ze regelmatig op het hockeyveld te vinden. Ook geniet zij van reizen en hoopt ze nog heel veel van de wereld te zien.