Spring naar content

Nadiya Disveld

Nadiya is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht met een focus op merken, modellen en auteursrecht. Daarnaast weet zij alles van (het oplossen van problemen die te maken hebben met) domeinnamen, reclamerecht en oneerlijke handelspraktijken (slaafse nabootsing). Zij werkte eerder als legal counsel bij Unilever en als advocaat bij een groot internationaal kantoor.

Kwaliteiten

Altijd op zoek zijn naar het hoogst haalbare resultaat voor klanten en oog hebben voor de commerciële context van hun business, zijn zaken die Nadiya typeren. Klanten geven aan dat ze haar oprecht geïnteresseerd, zorgvuldig en toegewijd vinden. Daarnaast waarderen ze haar pragmatische aanpak.

Vrije tijd

Nadiya houdt enorm van lekker eten. Ze bereidt het met alle liefde zelf, maar ze eet ook graag buiten de deur. Om één en ander te compenseren, sport zij zeer regelmatig en wisselt daarbij CrossFit, Rocycle en boulderen (ja, wandklimmen zonder touw) af.

Rechtsgebiedenregister

Nadiya Disveld heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied intellectueel eigendom geregistreerd. Dit betekent dat zij haar kennis op dit gebied ieder jaar up-to-date houdt en hiervoor jaarlijks meerdere congressen bijwoont en cursussen volgt.